Image Alt
WIMPEREXTENSIONS & -LIFTING

WIMPEREXTENSIONS EN WIMPERLIFTING

Het was achter met ijs beslagen ramen tijdens de koude Canadese winters dat een echtpaar met een passie voor hoogwaardige esthetiek, de oogarts Jean-Jacques Benguigui en beauty trendwatcher Ingrid Gagné, de expertise van Misencil ontwikkelden. Na vele slechte wimperextensions ervaringen van Ingrid zelf besloot het echtpaar de ontwikkeling en productie van wimperextensions in eigen hand te nemen. Onder hun bezielende leiding, met kwaliteit, veiligheid en hygiëne als de belangrijkste speerpunten, heeft Misencil zich ontwikkeld tot de nieuwe wereldwijde kwaliteitsstandaard voor wimperextensions met ruim 15.000 salons in 45 landen.

Kwaliteit wordt door Misencil gewaarborgd door de verplichte gecertificeerde training voor elke wimperstyliste welke Misencil behandelingen uitvoert, als mede door de strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen door de EU, USA (FDA) en Canada.

Verzorging van de wimpers is essentieel om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperextensions. De zorg hiervoor begint al bij de behandeling waar wij zorgvuldig de natuurlijke wimpers en oogleden reinigen met de unieke Misencil Wimpershampoo. Thuisgekomen kunnen wij ondersteunen met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ook wel “Pomodermie” genoemd. Deze nanotechnologie bevorderd de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voel je meteen.

Wat mag je van ons verwachten?

OPTIMALE OOGBESCHERMING

De Misencil techniek is verreweg de veiligste en de enige welke de toepassing van oogpads verplicht stelt om zo de onderste wimpers en bovenste oogleden te beschermen, zodat de ogen gedurende de hele behandeling gesloten blijven.

RESPECTEER DE NATUURLIJKE WIMPERS 

Je natuurlijke wimpers zullen voorafgaand aan de Misencil behandeling grondig worden geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze uw wimperextensions kunnen ondersteunen en natuurlijk kunnen blijven groeien. Tenslotte zijn sterke gezonde natuurlijke wimpers de basis voor een mooie set wimperextensions.

HYPOALLERGENE WIMPEREXTENSIONS

Alle Misencil wimperextensions zijn synthetisch en bevatten geen chemische toevoegingen of dierlijk materiaal, om er zeker van te zijn dat er geen allergische reacties zijn. Misencil test daarnaast geen enkel product op dieren en alle producten zijn ook parabeen vrij.

 

ONDERHOUD EN VERZORGING
Om je wimperextensions te onderhouden, maak je om de 3 tot 5 weken een afspraak voor een zogenaamde “opvul behandeling”; hier worden je wimperextensions opgevuld, want net als hoofdhaar vallen je natuurlijke wimpers uit als ze volgroeid zijn. Een regelmatige opvulbehandeling zorgt ervoor dat de nieuw gegroeide wimperhaartjes voorzien worden van wimperextensions en dat je dus die mooie volle look blijft houden/

GETESTE & KLINISCH BEWEZEN PRODUCTEN 
Alle Misencil producten worden ontwikkeld in een laboratorium, ondersteund door klinische studies, en ondergaan een reeks tests om de kwaliteit en effectiviteit te garanderen. Alle Misencil producten zijn dus zelf ontwikkeld en voldoen aan de strenge eisen van de Europese Unie, alsmede de Amerikaanse FDA en HealthCanada.

Lashlift/Misenlift

Lash Lift en Lash Curl zijn behandelingen om de natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
Misencil heeft na drie jaar onderzoek haar eigen Lash Lift techniek ontwikkeld: Misenlift®, welke klinisch getest en veilig bevonden is door Health Canada, de Amerikaanse FDA en EU Gezondheidsauthoriteiten

Misenlift® behandelingen worden toegepast met eigen ontwikkelde producten en siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal 5 tot 8 weken behouden.

Tevens heeft Misencil de herstellende Botulash® behandeling ontwikkeld: Botulash® is een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in de wimperharen, welke worden veroorzaakt door chemische, thermische (hitte) en mechanische (wimperkrultang) beschadigingen.

Misenlift® behandelingen zijn uniek door de combinatie van 3 behandelingen in 1:

– Lash Lift of Lash Curl
– Botulash®
– Verven van de wimpers